Tygří ambasador

Víte, že Tygří ambasador je program pro vzdělávání pedagogů a pracovníků v oblasti práce s dětmi, který má za cíl posílit motivaci, sebevědomí a přijetí zodpovědnosti za vlastní jednání dětí? .

Představte si, že jste pedagogem v mateřské škole nebo základní škole a snažíte se najít nové a zajímavé způsoby, jak zapojit své žáky do vzdělávacího procesu. Možná jste už vyzkoušeli různé metody a techniky, ale stále hledáte něco, co by bylo skutečně inovativní a přitom efektivní.
Proto přichází možnost být Tygří ambasador, který se specializuje na výuku prostřednictvím technik Tygřího světa. Tygří svět je koncept, který se zaměřuje na rozvoj emocionální inteligence a sebeuvědomění u dětí prostřednictvím různých her a aktivit. A Tygří ambasador vám nabízí možnost se naučit tyto techniky a způsob uvažování a aplikovat je v praxi.

Program Tygří ambasador nabízí účastníkům školení, workshopy a mentoringový program, který pomáhá rozvíjet jejich vzdělávací dovednosti a také zlepšit jejich schopnosti motivovat děti k učení. Účastníci se naučí využívat moderní technologie a metody výuky, které pomáhají dětem lépe porozumět učivu a zlepšit jejich schopnosti řešit problémy a pracovat v týmu.

Ale jaké jsou vlastně ty konkrétní techniky? Jde například o „Tygří dech“, kdy se děti učí relaxovat a uklidňovat se, nebo o „Tygří dráhy“, kdy se děti učí rozvíjet svou pozornost a soustředění. A to jsou jen některé z mnoha technik, které Tygří ambasador nabízí.
A co je na tom nejlepší? Tygří svět a techniky jsou vhodné pro děti všech věkových kategorií, takže je můžete využít jak v mateřské škole, tak i na základní škole. A nejen to, Tygří ambasador vám nabízí i materiály a návody, jak tyto techniky aplikovat, takže si nemusíte vymýšlet všechno sami.

Proč se zaregistrovat do programu Tygří ambasador?

  1. Zlepšení vašich vzdělávacích dovedností: Program Tygří ambasador Vám poskytne nové nástroje a techniky, které můžete okamžitě využít v praxi. Získáte nové znalosti a dovednosti v oblasti pedagogiky a práce s dětmi, což vám pomůže lépe porozumět potřebám vašich studentů.
  2. Využití moderních technologií: V rámci programu Tygří ambasador se dozvíte, jak využít moderní technologie a aplikace v učení a jak je lze integrovat do výuky. Získáte také přístup k online materiálům, videím a webinářům.
  3. Rozvíjení sebevědomí: Program Tygří ambasador pomáhá rozvíjet sebevědomí a motivaci u dětí, což má pozitivní vliv na výsledky jejich vzdělávání. Stejně tak i účast v tomto programu může posílit vaše sebevědomí a motivaci.
  4. Mentoringový program: Program Tygří ambasador zahrnuje mentoringový program, který vám poskytne možnost poradit se s odborníky v oblasti pedagogiky a získat cenné zkušenosti a inspiraci. 

Pro koho je kurz vhodný?

Vstup do kurzu Tygří ambasador je ideální pro ty, kteří chtějí rozšířit své vzdělání a dovednosti v oblasti práce s dětmi. Tento kurz je zaměřen na poskytnutí účastníkům potřebných nástrojů, znalostí a zkušeností, aby mohli pomoci dětem rozvíjet se jako sebevědomí a zodpovědní jedinci.

Jako Tygří ambasador budete mít přístup k různým učebním materiálům, výukovým modulům a praktickým cvičením, které vám pomohou porozumět potřebám dětí a poskytnout jim odpovídající podporu. Během kurzu se naučíte jak vytvářet a vést programy a aktivity, které pomáhají dětem rozvíjet kritické myšlení a řešit problémy, zlepšovat komunikaci a spolupráci, a také jak podporovat rozvoj emocionální inteligence u dětí.

Získání titulu Tygří ambasador vám také umožní stát se součástí globální sítě vzdělávacích profesionálů a získat přístup k dalším příležitostem k rozvoji kariéry a osobního růstu. Ať už se chystáte pracovat jako učitel, vychovatel, nebo prostě jen chcete zlepšit své schopnosti v práci s dětmi, kurz Tygří ambasador vám pomůže posunout se na další úroveň.

Vstup do kurzu Tygří ambasador je skvělou investicí do vašeho vzdělání a kariéry. Pokud se chcete stát Tygřím ambasadorem, neváhejte a přihlaste se ještě dnes!