Tak je to konečně tady!

Už jste to slyšeli? Vyšlo vámi očekávané, nové, trochu upravené, vydání knížky JAK SE DOMLUVIT S TYGREM!

Trochu nám to trvalo, ale je to tu! Protože jsme měnili vydavatele, trošinku se nám to protáhlo. Ale nakonec vše dobře dopadlo a máme tu zbrusu nové vydání Jak se domluvit s tygrem. Co vás určitě zaujme na první pohled? Nové ilustrace. Rozhodli jsme se totiž trochu je sjednotit. Na předchozích knížkách se podílely celkem tři ilustrátorky a tak bylo načase udělat vyladění vizuální knížek, které postupně všechny dostávají ilustrace ilustrátorky Kateřiny Šturmové.

Tuhle jsem četl jednu recenzi, kdy se nějaký čtenář rozčiloval, že tato kniha neposkytuje návody k práci s dětmi s ADHD. Prosím vás, tahle kniha to nikdy neměla v úmyslu! Protože obsahem a posláním Jak se domluvit s tygrem, je ukázat především rodičům, pedagogům a terapeutům, že existuje něco jako komunikační typy. A také alespoň v základu naučit. (A doplňuji,  že je také skvělá pro manažery ve firmách a obchodníky.)

Zachovali jsme oblíbené emoční kartičky a připravujeme jejich další doplnění, právě tak k zakoupení jako samostatné sady.

 

Znáte všechny naše knihy?

Tygr dělá uáá uáá, Jak se krotí tygr, Tygří třídní kniha, Deník zvědavého tygra, Kniha neobyčejných kouzel, Báječná ZOO, Tygr v kleci.

Knihu koupíte ZDE: